Digitale bijeenkomst over zingeving

In deze 2e digitale ASET bijeenkomst zijn we ingegaan op het thema ´Zingeving’.

De avond werd geleid door Willemijn en Marleen en had als centraal thema hoe geven we zin aan ons leven in deze wat warrige Coronatijd en hoe ondersteunen we elkaar daar onderling in? Verder was het natuurlijk ook weer eens leuk om elkaar “live” te zien!!

Zingeving heeft alles te maken met wat je leven zinvol maakt. Dus wat zorgt ervoor dat je met een goed gevoel opstaat en gedurende de dag voldoende energie en levenslust hebt? En… uiteraard met een tevreden gevoel gaat slapen?

We hebben o.a gesproken over wat je leven zin geeft en hoe dit verschilt per persoon.  Kernvragen waren o.a. hoe  ga je om met onzekerheden, de huidige situatie en de toekomst?

Daarnaast vinden wij het belangrijk om juist nu niet alleen elkaar maar ook de lokale ondernemers in Haarlem te steunen. Vandaar dat wij dit keer Xavier Kat van Wijnkoperij Okhuysen hadden uitgenodigd om kort iets te vertellen over het familiebedrijf dat al meer dan 150 jaar garant staat voor prachtige kwaliteitswijnen.

Vooraf is er bij alle leden als verrassing een heerlijke fles wijn bezorgd vanuit ASET. Na de toelichting van Xavier Kat over de wijn hebben we geproost op een zonnige toekomst.  Sante!

fles