ASET inspireert! 4 november: 4 sprekers, 4 passies

‘Wie denkt wel eens na over zijn ‘waarom’? Tijdens de ASET inspireert avond op 4 november vertelden vier heel verschillende sprekers gepassioneerd over hun leven, hun werk, wat ze drijft en waarom ze doen wat ze doen.

Het was een geslaagde avond voor leden en introducés. We waren te gast in het prachtige verzamelgebouw De Bulb, waar Dennis Cup van Haerlems Bodem de moderator van de avond was.

Edward Molkenboer vertelde over zijn ‘Waarom?’ en hoe hij inspiratie wil (laten) delen. Goeddoenvooreenander. Tell to inspire.

Megaidi Pinas heeft fast fashion de rug toe gekeerd en vertelde over haar start-up Borrow a Brand. Een marktplaats voor het huren en verhuren van fashion.

Nienke vertelde als transgender over het platform ‘partner-transgender‘ en waarom ze dit heeft opgericht. Nienke is nog samen met haar partner van voor de transitie. Opvallend, want maar zo’n 7% van de transmensen blijven bij hun partner van voor de transitie.

Henk-Jan Geel nam ons mee naar het koude noorden. Hij liet ons zien dat afzien best leuk kan zijn tijdens zijn volledige verzorgde expedities voor elk niveau. Arcticadventure.

Het was een mooie, goed verzorgde avond. Met vooraf, tussendoor en na afloop een drankje en allerlei lekkers. Fantastisch georganiseerd door onze themacommissie!