ASET inspireert!

ASET inspireert met vijf
geweldige “buiksprekers”

Op maandag 7 november vond de alweer de derde stand-up-inspiratie-avond van Aset plaats. De zaal van het Seinwezen zat bomvol met leden en hun introducees.

Ook dit keer weer 5 inspirende sprekers;

Chantal Dentro deed aan practice what you preach! Als coach van Buutvrij helpt ze mensen uit hun comfort zone te komen. Zij maakte ons deelgenoot van haar eerste ervaringen met bloggen. Doodeng, maar zo leerzaam!

Siebe Meijer vertelde over zijn Project for life. Zeilen in Europa, op zoek naar verhalen om een stem te geven aan lokale helden met een prachtig verhaal. Met als belangrijkste wapen in de strijd zijn filmcamera.

Dan Maaike Draijer. Zij nam ons vol verve mee in de bijna magische wereld van de Zandstroom. Een ontmoetingscentrum voor mensen met dementie en hun mantelzorgers. Doordat er alle ruimte is voor creativiteit en niets moet maar alles mag, worden de bezoekers echte deelnemers!

Dan Nancy Schonhage van de Relax Academy. Zij heeft als missie om de Nederlandse vrouw tot meest ontspannen vrouw ter wereld te maken. Daar gaf ze ons een tot de verbeelding sprekend voorproefje van.

Tenslotte Jan Bert ter Steege. Hij leeft in reservetijd, althans als we de artsen moeten geloven. Zelf zet hij alles op alles om zo lang mogelijk gezond te leven, bijvoorbeeld met de juiste voeding (veganistisch), zwemmen in ijskoud water (zoals Wim Hof) en meditateren (volgens Bhoeddha). Zijn toewijding aan deze levenstijl was gigantisch. Daarin is hij een voorbeeld voor velen! Lees hier zijn verhaal nog eens na.

Na afloop was er nog voldoende tijd om na te spreken of nieuwe contacten te leggen.

 

@Edith van Beek: dank weer voor deze mooie ‘line-up’. Alle overige leden die zich in hebben gezet om van deze avond een succes te maken: dank jullie wel.

Graag allen tot de volgende Aset inspireert!

aset-inspireert_chantaldentro
aset-inspireert_siebemeijer
aset-inspireert_maaikedraijer
aset-inspireert_3
aset-inspireert_4b
aset-inspireert-janberttersteege-2
aset-inspireert_nancyschonhagen_4
aset-inspireert_2
aset-inspireert_7

Text: Willemijn – Foto’s: Willemijn & Marjolijn