Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Creatief Denken

1 april 2019 @ 20:00 - 22:00

We gaan deze avond met elkaar aan de slag en creatief denken. Er zijn vier interessante casussen ingebracht door de nieuwe leden Marja Lindström, Sandra de Bruijn, Marjon Bodewes en Masja de Vries. Zij zijn toe aan een frisse blik. Want of we het willen of niet, we zijn allemaal geneigd om op dezelfde manier over hetzelfde probleem na te denken en komen zo dus ook steeds weer op dezelfde oplossing. Op deze manier blijven we steken in vaste gedachtepatronen en komen we niet verder. Creatief Denken kan ons helpen om hieruit te komen. Door concrete tools aan te reiken die je helpen om van gebaande paden af te wijken en dingen te bedenken die nog nooit iemand bedacht heeft, kom je in gebieden in de herenen terecht waar echte ontdekkingen gedaan kunnen worden.  
Edith van Beek en Barbara Scheld begeleiden deze avond samen met Marjolijn Bernts en Vivianne Hahn. Barbara heeft, net als Edith, vorig jaar de opleiding en masterclass Trainer/facilitator Creatief Denken afgerond.  
De nieuwe leden van wie we een vraagstuk gaan behandelen stellen zich eerst kort voor. Daarna gaan we aan de hand van tools/werkvormen samen aan de slag om out of the box te denken, patronen te doorbreken en zo problemen op een nieuwe manier te benaderen en hiervoor oplossingen te bedenken. 
Resultaat
Een dynamische en interactieve avond met gegarandeerd creatieve ideeën die naar eigen inzicht opgepakt en uitgewerkt kunnen worden.
 
Hoe meer leden er deze avond komen, hoe meer interactie, hoe meer ideeën. We hebben er veel zin in!

Gegevens

Datum:
1 april 2019
Tijd:
20:00 - 22:00
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
,

Organisator

Edith van Beek

Locatie

BakkeRij
Hendrik Figeeweg 3F
Haarlem, Nederland
+ Google Maps