Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Money Habits: Wat betekent winst voor jou?

7 september 2020 @ 20:00 - 22:00

Beril Kutluer is financial controller en eigenaar van MoneyHabits. MoneyHabits is de partner voor de ondernemer om met positieve MoneyHabits meer resultaat uit het bedrijf te halen. Want het resultaat van je onderneming wordt voor een groot deel beïnvloed door de gewoonten van de eigenaar(en). Zonde wanneer geld verdwijnt aan onnodige zaken en je heel hard hebt gewerkt maar er niks aan overhoudt. Hoe je omgaat met het geld op je bankrekening is daar een belangrijk onderdeel van. Deze workshop gaat over dat stuk, bijvoorbeeld hoe je de bankrekening zodanig kan gebruiken dat het jou beslissingen en je gedrag als ondernemer beïnvloedt. Meer resultaat, meer overzicht, en wat vooral wordt ervaren is rust.

De workshop is praktisch, je gaat ervaren hoe het werk. Daarna legt Beril de theorie en de basisprincipes uit met volop ruimte voor vragen en interactie.

Routebeschrijving:
Het makkelijkste is het adres in Google Maps in te voeren.
Je moet op de kade een hek door. Als je bij het hek komt, staat er iemand om open te doen.
Als er niemand is en het hek gaat niet na aanbellen open, is het in dat geval handig Fleur te bellen.
Als je door het hek bent, ga je naar rechts en rijd je over de kade helemaal tot het einde van de gebouwen. Dan naar rechts gaan (dus niet het water in rijden) en dan zie je gezellige lichtjes waar je naartoe rijdt. Parkeer als je niet meer rechtdoor kunt en dan zie je een trap naar boven. Je bent aangekomen!
Heb je nog hulp nodig, of ben je toch de weg even kwijt, Fleur is bereikbaar op 06-21131293.
Praktische info
I.v.m. de coronamaatregelen, vragen we je je eigen drankje mee te nemen. De ruimte is groot genoeg om afstand te houden en desinfecterende gel en doekjes zijn aanwezig.

Gegevens

Datum:
7 september 2020
Tijd:
20:00 - 22:00
Evenement Categorie:

Locatie

Sociëteit Vereeniging Haarlem
Zijlweg 1
Haarlem, Nederland
+ Google Maps