Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Deep Democracy

1 november 2021 @ 19:30 - 22:00

Wat kan deep democracy betekenen voor jouw leven en werk als het gaat om het goede gesprek te voeren en gedragen besluiten te nemen? Het grootste deel van het werken in organisaties bestaat uit het nemen van beslissingen. En het zorgen dat mensen daar ook naar gaan handelen. De manier waarop een besluit tot stand komt, is niet altijd even effectief. Waardoor we gaan vertragen, zuchten en saboteren. Deep Democracy is een zienswijze en een methode die de onderstroom in groepen zichtbaar en hanteerbaar maakt. Tegenstellingen en botsende meningen worden op respectvolle wijze met elkaar onderzocht. In dialoog en in discussie. Besluitvorming met aandacht en waardering voor andere opvattingen. Door grondiger besluiten neemt de daadkracht toe.

Tijdens deze interactieve workshop gaan we meer ontdekken over Deep Democracy.

Yvonne Veenendaal
Sinds 25 jaar ben ik werkzaam op het gebied van (team)coaching, training en opleiden.
Ik sta voor ruimte, groei en ontwikkeling. Door oude muren af te breken komt er zicht op een nieuwe horizon. Mijn specialismen zijn persoonlijke groei, effectiviteit en communicatie binnen de samenwerking.

Na een opleiding tot jeugdwelzijnswerker werkte ik van 1983 tot 1995 als begeleidster en leidinggevende in woonvoorzieningen voor mensen met een (verstandelijke) beperking. Al snel werd duidelijk dat ik ‘iets heb’ met medewerkers, groepen en hun ontwikkeling. In 1995 begon ik me dan ook te ontwikkelen als (team)coach, trainer en opleider.

Hoe werk ik?

Warm – Betrokken – Energiek, dat zijn woorden die bij mij passen en die mensen vaak gebruiken om me te beschrijven.

Als kind hield ik van water. Ik kon erop dobberen en ook onder water viel er veel te zien. Eigenlijk werkt coaching net zo: kijken wat er onder het oppervlak leeft, waarom de mens doet zoals hij doet. Ontspannen onderzoeken en tegelijk ook de diepte in. Zonder oordeel benoem ik wat ik zie. In een veilige sfeer weet ik deelnemers te prikkelen en te inspireren om met hun leervragen en dromen aan de slag te gaan om vervolgens met de behaalde successen en ontdekkingen uit de coaching koers te kiezen.

https://www.humaninteract.nl/ + https://www.deepdemocracy.nl/

Gegevens

Datum:
1 november 2021
Tijd:
19:30 - 22:00
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Sociëteit Vereeniging Haarlem
Zijlweg 1
Haarlem, Nederland
+ Google Maps