Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Dat klinkt als muziek in je oren

7 februari 2022 @ 19:30 - 22:00

Remco van der Kruis

Naar muziek luisteren, doen we allemaal. Thuis, in de auto, op Spotify, gewoon, omdat het ons een fijn, mooi, melancholisch gevoel geeft. We nemen die alledaagse muziekjes voor lief, want het loopt als een rode draad door ons werkzame, drukke leven. Maar, waar gaat deze muziek nu over? Waarom raken we ontroerd door deze muziek? Waarom krijgen we er enorme energie van?

In deze bijeenkomst gaat Suzanne Groot in op de manieren die musici én componisten gebruiken, om luisteraars te blijven boeien en ontroeren. Want precies dát zorgt er voor dat mensen geïnspireerd raken/blijven! En zéker in deze lastige tijden, is er meer en meer behoefte aan inspiratie en medeleven. We gaan op een totaal andere manier naar muziek luisteren en natuurlijk genieten.

Suzanne Groot is een Haarlemse violiste, afgestudeerd aan de Conservatorium van Rotterdam. Daarnaast is zij ook onder andere spreker en coach. Zij vindt het leuk om op bijzondere plekken te musiceren, zoals de voormalige Koepelgevangenis in Haarlem of op de IC in Haarlem, Hoofddorp en Utrecht.

Vóór je deelname krijg je een speellijst, zodat je alvast wat voorpret hebt en kunt nadenken over eventuele vragen over de lijst.

Let op: De Sociëteit hanteert de geldende coronamaatregelen: 1,5 meter afstand, qr-code en legitimatie. Je hoeft geen eigen drankjes mee te nemen.

Gegevens

Datum:
7 februari 2022
Tijd:
19:30 - 22:00
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Sociëteit Vereeniging Haarlem
Zijlweg 1
Haarlem, Nederland
+ Google Maps