ASET Haarlem is een netwerk voor en door vrouwen
die actief, professioneel en open in het leven staan.
Tijdens de workshops, lezingen en discussies staan persoonlijke groei & zakelijke effectiviteit centraal.

ASET Haarlem is sinds 1996 een professioneel en dynamisch netwerk

De vrouwelijke ondernemers uit Haarlem en omgeving zijn actief in verschillende sectoren.

Van coach tot marketeer, van bladenmaker tot tuinarchitect, van tandarts tot advocaat! We komen regelmatig bij elkaar voor workshops, presentaties, demonstraties of “just for fun.” De bijeenkomsten lopen uiteen en variëren van bijvoorbeeld informatie rondom belastingwetgeving, het schrijven van creatieve teksten tot workshops in persoonlijke ontwikkeling.

Daarnaast houden we elkaar op de hoogte van de uitdagingen rondom het runnen van je bedrijf, de voortgang in je baan en de perikelen van een ZZP bestaan.

Gepassioneerd handwerk van Marijt Schaab - Catering

Alle activiteiten zijn gericht op elkaar inspireren, scherp houden en ideeën uit wisselen.

Elke eerste maandag van de maand hebben we een bijeenkomst die we afsluiten met een borrel.

Daarnaast zijn er ook bijzondere bijeenkomsten, zoals de culinaire verrassingen tijdens ASET Culinair, elkaar beter leren kennen en kunnen helpen tijdens Leden voor Leden, of de verdieping van de onderlinge relaties tijdens het hele gezellige ASET-weekend. In januari proosten we op het nieuwe jaar.

Ieder lid speelt een actieve rol in het bedenken van interessante thema’s en bij de voorbereiding van de verschillende activiteiten.

Samen maken we het jaarprogramma!

IMG_1973 - kopie

Nieuwsgierig?

Dat is ook de bedoeling! We staan namelijk altijd open voor nieuwe leden en nodigen je uit om langs te komen op één van onze reguliere maandagavond bijeenkomsten. Kijk in de agenda welk thema je interesseert en meld je aan bij Margot. Margot is ons aanspreekpunt voor aspirant leden. Dit kan direct door dit korte formulier  hier in te vullen. Daarna zal Margot telefonisch contact opnemen.

Tot ziens!

ONZE LEADING LADIES

Sabine – Voorzitter.

Sabine is sinds maart 2019 onze nieuwe voorzitter. Een verbinder PUR SANG. Voor vragen en/of tips kan je Sabine via mail bereiken.

SabinedeW_2

Edith – Thema Commissie.

Edith is creatief en een kei in regelen. Dat maakt haar een perfecte Hoofd Planner voor alle activiteiten. Heb je een goed idee of kan je bij de organisatie ondersteunen, meld je dan bij Edith! Ze is bereikbaar via mail.

edith 3

Margot – Aspirant Leden Contact.

Margot weet alles van en over ASET Haarlem. Bij haar kan je al je vragen kwijt. Meld je hier per mail en ze belt je op een geschikt moment graag terug.

Margot_Vliestra_belastingadvies
ASET Haarlem is er voor & door zijn leden.
Innovatieve ideeën, eigen inbreng en ondersteuning bij de organisatie van de ASET Activiteiten is vanzelfsprekend