Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Workshop Bewust vieren met champagne

oktober 7 @ 20:00 - 22:00

Vergeet jij regelmatig successen te vieren?  Ga je na een afgeronde klus snel door naar de volgende? Sta je wel eens stil – echt stil- met wat er allemaal al wél is in je leven?
Jeroen Klijberg is Champagne Coach en helpt jou om meer te (leren) vieren.
Wat heb jij eigenlijk écht te vieren? Wat maakt je trots? Waar ben je dankbaar voor? Waar wil je even écht bewust bij stilstaan? Deze vragen staan centraal in deze workshop. Ik nodig jouw uit om je alledaagse en bijzondere momenten extra speciaal te maken. Speciaal genoeg om er met Champagne ‘op te proosten’.
Dat gaan we doen. Samen proosten met bijzondere Champagne. Mijn bedrijf Jérôme’s Champagne speurt voor de allerfijnste Champagnes bij kleine Champagneboeren. Vele generaties van deze familiebedrijven zorgen met hun kennis voor uitzonderlijke producten. Zij maken de Champagne van eigen geteelde druiven en brengen de producten zelf op de markt. Hierdoor leveren ze de allerhoogste kwaliteit.
We gaan samen onderzoeken wat jij wilt vieren. Je loopt in deze workshop in elk geval met een viermoment rijker de deur uit, waar je als je dat wilt een heerlijke Champagnefles bij kunt kopen. Om daar met mensen die belangrijk voor je zijn – thuis of op het werk eens bewust bij stil te staan.

Gegevens

Datum:
oktober 7
Tijd:
20:00 - 22:00
Evenement Categorieën:
,