Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kijk eens buiten je eigen werkveld

4 juni 2018 @ 20:00 - 22:00

Evenement Navigatie

Ramon Vullings is als executive professor verbonden aan de Antwerp Management School & de Fontys University of Applied Sciences in Eindhoven. Hij helpt mensen om buiten de grenzen van de eigen sector te kijken, met name op vlak van strategie, new business & attitude ontwikkeling

Hij studeerde ‘industrial engineering & management’ en heeft een achtergrond in internationaal organisatie advies bij bedrijven zoals PwC Consulting en IBM Business Consulting Servic. Nu reist hij de wereld over om keynotes te geven en cliënten bij te staan in cross-industry innovatietrajecten. Zijn zakelijk hoogtepunt was in 2016, toen hij gevraagd werd – door de Chief Innovation Officer van NASA – om in Houston te komen spreken voor de NASA leadership summit. Zijn keynote werd als beste beoordeeld!

Daarnaast heeft Ramon 3 managementboeken rondom toegepaste creativiteit & innovatie geschreven. Zijn meest recente boek: ‘Not Invented Here: cross-industry innovation’ is in 5 talen vertaald en met 28000 verkochte exemplaren een management bestseller.

Als Nederlander woont hij -met zijn gezin- reeds zeer prettig 14 jaar in Antwerpen.

De avond begon met een korte oefening, waaruit bleek dat je verschillende, op het eerste gezicht onverenigbare werkvelden, best met elkaar kan combineren. Vervolgens nam Ramon ons mee in zijn verhaal over cross-industry inventions. Zoals hoe een oogziekenhuis de principes van vliegtuigen parkeren op Schiphol overnam en de operatiepraktijk beter maakte. Of hoe een fietsenmaker ervoor zorgde dat de pakketten heelhuids bij de klanten werd afgeleverd. Het was zeer inspirerend en de moeite waard!

idea dj 4idea dj 3idea dj 5idea dj 2ideaDJ 1

Gegevens

Datum:
4 juni 2018
Tijd:
20:00 - 22:00
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Restaurant HOUT
Wagenweg 214
Haarlem, Nederland
+ Google Maps
Website:
http://www.restauranthout.nl