Nieuwjaarsborrel op unieke locatie

ASET Haarlem proost op een
bloeiend 2017 in “de Bulb”

Inspiratie alom!

De uitnodiging voor de nieuwjaarsborrel met als motto “Throw & grow; op een bloeiend 2017 vol inspiratie en persoonlijke groei” sloot mooi aan bij de unieke locatie alias werkplek van Dorothee van designbureau Pudelskern. In dit monumentale gebouw voel je je inspiratie vanzelf omhoogschieten, door de verrassende werkplekken, de indeling van de ruimtes en het design meubilair afgewisseld met opvallende kunst. De grootschalige koffiebar leent zich uitstekend voor de creatieve gesprekken onderling op momenten dat je het nodig hebt. Voor onze nieuwjaarsborrel was het een prachtplek om alle versnaperingen uit te stallen.

Dank je wel Dorothee, voor de ontvangst en rondleiding!

ASET_Borrel_bij_Pudelskern
ASET_NieuwjaarsBorrel_bij_Pudelskern
ASET_Werkplekken_theBulb_4

De Bulb

Het ‘Gebouw voor de Bloembollencultuur’ in Heemstede, in de volksmond de Bulb genoemd is tussen 1924 en 1928 gebouwd, naar ontwerp van architect J. Zietsma in een sobere, strakke variant van de Amsterdamse School. De Bulb is onlangs gerenoveerd en opnieuw ingericht. Ingenieursbureau EversPartners was verantwoordelijk voor deze operatie. Het resultaat is een kleurrijk interieur  geworden met een winkel en catwalk.

ASET_Werkplekken_theBulb_3
ASET_Werkplek_Dorothee
ASET_Locatie_theBulb_2
ASET_Werkplekken_theBulb_2

Rijksmonument sind 1998

Het gebouw is van architectuurhistorische betekenis als representatief voorbeeld van baksteenarchitectuur uit de jaren twintig van de 20ste eeuw. Het staat sinds 1998 op de Rijksmonumentenlijst en wordt herhaaldelijk gebruikt als film locatie.

ASET_Locatie_theBulb_3
ASET_Locatie_theBulb
ASET_Locatie_Pudelskern