ASETHaarlem bestaat 20 jaar!!

Ons vierde lustrum vol
ZON – ZEE & ZALIGHEID

We bestaan 20 jaar….tijd voor een feestelijk weekeinde!

Als vrouwennetwerk voor ondernemende vrouwen in Haarlem organiseren we ieder jaar een mooi weekend. Dit jaar viel dat samen met ons lustrum-weekend, dat in zonovergoten Den Haag plaatsvond en bol stond van verrassende activiteiten.

Reeds op vrijdagmiddag togen de eerste naar het zeer centraal gelegen hotel in het centrum van Den Haag, op loopafstand van onze eerste pitstop: www.wickedwines.nl. Na de nodige obstakels als treinvertraging, file problemen en ziekenhuis oponthoud waren de bijzondere gin-tonic’s na het diner een welkome afsluiter.

ASETHaarlem_DenHaag
ASETHaarlem_Cocktail

De zaterdag begon vroeg…

Om 8.00 uur stipt was de ontbijttafel voor ons gedekt bij Juni lekkernijen in de Molenstraat. Een goed moment om elkaar nog beter te leren kennen en met onze nieuwe leden in gesprek te gaan. Dit ontbijt zorgde ervoor, dat we de appeltaart in de oudste straat van Den Haag: de oude Molstraat, even over moesten slaan. Corrien van Buuren en Margot Drosten, van de Pleijsterplaats, al 25 jaar gespecialiseerd in het bedenken van creatieve workshops en puzzeltochten, stuurden ons in twee groepen op pad. De speurtocht was een mooie wandeling door Den Haag, met hier en daar wat extra informatie over de vaderlandse geschiedenis, en wat hulp van google voor het beantwoorden voor de vragen.

ASETHaarlem_Pleijsterplaats
ASETHaarlem_team1
ASETHaarlem_Paleis
ASETHaarlem_Binnenhof
ASETHaarlem_oud&nieuw
ASETHaarlem_Wilhelmina

Lunchen aan zee!

En wat doe je verder in Den Haag met mooi weer? Juist, naar Scheveningen voor de lunch. Natuurlijk bij Simonis, niet alleen een begrip in Den Haag…

Na een rondleiding in Museum Beelden aan Zee, en een korte wandeling op het strand verzamelden we ons bij een gezellige strandtent. Hier had de organisatie van dit weekend nog een leuk cadeautje voor iedereen in petto had: je hand laten lezen!

ASETHaarlem_Simonis
ASETHAarlem_Beeldenaanzee
ASETHaarlem_Beeldenaanzee4
ASETHaarlem_Beeldenaanzee3
ASETHAarlem_Beeldenaanzee2
ASETHaarlem_Strand
ASETHAarlem_Handlezen

Na gedane cultuur is het goed spijzen…

Deze bijzondere dag eindigde bij Spijs, een goed en sfeervol restaurant in Scheveningen. Bij ieder Lustrum hoort een terugblik en Annette, onze meest getalenteerde “speechster” deed dit met de nodige woorden van dank & lol.

Voor sommige van ons werd de avond al dansend heel laat…

ASETHaarlem_Spijs
ASETHaarlem_spijs2

En toen was het alweer zondag….

Het programma was tot de middag, maar men was vrij te doen wat zij wilde. Een deel ging op eigen gelegenheid Den Haag in, een deel liep met een ontzettend leuke rondleiding mee in het Mauritshuis en een deel ging naar huis. De zon scheen nog steeds, het weekeinde was ten einde.

We hebben allen ontzettend genoten.

Dank je wel Madeleine, Hellen en Willemijn voor een geslaagd weekend!

ASETHaarlem_Mauritshuis