ASET Weekend 2017

Eén keer per jaar gaan we met z’n allen een weekend op stap

Je leert elkaar nog beter kennen

De maandagavonden van ASET zijn informatief en interactief, maar meestal wat kort. Dus organiseert een commissie elk jaar het ASET Weekend-weg: een kans om wat meer met elkaar op te trekken en elkaar te leren kennen.

Sportief op de Veluwe

Dit jaar was de locatie de Veluwe. We begonnen met een stoere elektrisch ondersteunde E-bike , waar een aantal even moesten wennen aan het idee om op deze fietsen de zandduinen van de Veluwe te verkennen. Veerle en Janine waren zo verstandig om met gids te toeren over de verharde wegen.

Na dit spektakel werd de competitie luchtbuksschieten ingezet en al met het oefenen schoot Annette in de roos! Ingedeeld in 3 teams werd er zeer minutieus en veel raak geschoten. Prachtig weer, dus picknick aan het Uddelermeer met zalige belegde broodjes verzorgd door Edith.

iedereen op de E-bike
luchtbuks schieten
team 3 luchtbuks schieten
team 1 luchtbuks schietne

De Silogie in Epen

De slaaplocatie was ook bijzonder: een oude Silo in Epe omgebouwd tot Bed and Breakfast. Mét bruidssuite in de top voor Marleen en Margot. Aangezien er 16 ASET leden 16 met het weekend mee waren, was de hele toren afgehuurd. ´s Avonds konden wij dan ook zelf lekker Grieks koken en muziek draaien. Marleen had alles fantastisch voorbereid en zo konden wij gezellig in de keuken aan de slag. En wat was het heerlijk en gezellig om met elkaar de avond te tafelen en natuurlijk werd er gedanst!

klaarmaken avondmaaltijd
gezellig tafelen
bruidssuite
ff uitrusten

Cultuur als toetje

De volgende dag, na een mooi en flink ontbijt, gingen we naar Paleis ´t Loo. De prachtige tuinen en het paleis zelf zijn zeker de moeite waard om te bezoeken. In de tuinen struin je van groentetuin, naar fontein, naar bos, terwijl in het paleis diverse kamers zijn ingericht zoals de vorsten lang geleden leefden. Voor de diehards nog lunch ter plekke waarmee we het gezellige weekend afsloten!

 

Bedankt organisatoren; we hebben genoten

paleis 't Loo
deelneemsters weekeinde 2017