Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Mini lente workshop ‘Leef in het seizoen’

februari 4 @ 20:00 - 22:00

Evenement Navigatie

Kom in beweging door even stil te staan. En krijg helder in beeld wat van wezenlijk belang voor je is.

Het volgen van het ritme van de seizoenen helpt om je beter staande te houden in deze turbulente tijden. In deze workshop staat het thema en de energie van de lente centraal. We gaan met elkaar op onderzoek uit door middel van meditatie, dialoog, schrijfopdrachten, en eenvoudige staande of zittende ontspanningsoefeningen. Vragen die centraal staan: Wat borrelt er bij je op bij het thema en de vragen van dit seizoen? Sluit wat je doet aan bij wat je drijft? Wat vraagt je aandacht?

Geïnspireerd door o.a. het boek van Jaap Voigt: ‘Leven en werken in het ritme van de seizoenen’ en het theorie-U model van Otto Scharmer (een model om toegang te krijgen tot de diepste bron van inspiratie en visie).

Door wie

Anne Elsen (1968): werkt sinds 25 jaar als projectmanager en procesbegeleider aan o.a. energiebesparing- en zonne- energieprojecten. “Ik ben gefascineerd door hoe we de dingen die ertoe doen, met plezier kunnen doen. Ik ben steeds op zoek naar manieren om de verbinding met onszelf, de natuur en met elkaar te herstellen en vanuit die verbinding te handelen.” Zij beoefent sinds 2014 Chi Kung, een Chinese bewegingsvorm waarbij je de subtiele interne verbindingen van het lichaam traint. Het is de kunst van de batterij opladen.

Lusanne Hogeweg (1965): is sinds 2003 zelfstandig loopbaancoach en burn-out expert, speciaal voor hoog sensitieve personen. “Ik zie burn-out als een oproep om meer trouw te zijn aan je eigen natuur. Ik ben geïnspireerd door Theorie-U en ik help mensen om zich te verbinden met hun essentie en het werk dat vervullend voor hen is. Daarvoor gebruik ik meditaties en creatieve oefeningen.”

Gegevens

Datum:
februari 4
Tijd:
20:00 - 22:00
Evenement Categorie:

Locatie

Restaurant HOUT
Wagenweg 214
Haarlem, Nederland
+ Google Maps
Website:
http://www.restauranthout.nl